Avustralya Work And Holiday Programı

Avustralya’da Çalışma ve Tatil Programı 18-30 yaşları arasında bulunan üniversite öğrencileri ya da üniversite mezunlarının katılabileceği özel bir programdır. Bu program ile 12 ay’a kadar Avustralya’da kalabilir dilerse uzatabilir, 6 ay’a kadar aynı işverenle full time çalışabilir ve saatlik ücret alarak geçiminizi rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Seçeceğiniz işler kısa süreli ve geçici olmalıdır .Ayrıca program 4 aylık eğitim almanıza da olanak verir. Çalışma ve tatil vizesi programından her yıl 100 kişi yararlanabilmektedir.

Eğer ön lisans programınızın ilk 2 yılını tamamladıysanız ve hala bir üniversiteye bağlı iseniz; hazırlık sınıfları bu süreye dahil değildir. Vizeye başvuru yapıp yapamayacagınız YÖK tarafından belirlenmektedir.

Eğer üniversite mezunuysanız , vizeye başvuru yapıp yapamayacağınız TC Dışişleri Bakanlığı tarafından belirlenecektir.

Çalışma ve Tatil vizesinde İngilizce bilmek zorunludur.

  • IELTS speaking, reading, writing ve listening testlerinden en az  4,5 puan almış olmak
  • TOEFL computer based test 133, paper based test 450, internet-based test en az 45 puan almış olmak
  • PTE Overall : 30

Kişinin durumuna göre hazırlanacak evraklar ve başvurular bizim danışmanlığımızda gerçekleştirilecektir.

Avustralya’da örnek işler , saatlik ücretler ve programın maliyeti ve tüm detaylar konusunda lütfen bizi arayınız.